EXCLUSIV / CA ÎN FILMELE CU MAFIOŢI: Directorul unei firme din Vişeu de Sus lovit în cap în trafic. Suspectul ar fi “finuţul” unui fost inspector şef al Poliţiei Maramureş (ACTUALIZARE)

0
457

Incident grav in această după-amiază la Vişeu de Sus. Un bărbat, director la o societate comercială din oraş, se deplasa spre casă la volanul unui autoturism. Conform surselor noastre, la un moment dat un bărbat i-a făcut semn să se oprească. Cum îl cunoștea din vedere acesta a oprit, s-a dat jos din autoturism. Numai că în acel moment, un individ l-a prins iar cel ce i-a făcut semn (Radu – finul fostului inspector al IPJ Maramureş) i-ar fi aplicat cu o bâtă două lovituri la nivelului capului. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi a fost transportată la UPU Vişeu de Sus, acolo medicii decizând să o transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Sursele noastre susţin că imediat după atac autorii au dispărut fără urmă. Informaţia despre agresiune ne-au fost confirmată şi de Biroul de presă al IPJ Maramureş, care a precizat pentru noi că ar fi fost vorba de un conflict spontan.

“Azi, 12 mai, ora 17.42, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat de 33 ani din Borșa, cu privire la faptul că a fost agresat fizic în timp ce se deplasa pe strada Mioriței din oraș.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat apelantul, iar din relatările acestuia, a reieșit faptul că un bărbat de 50 ani din Vișeu de Sus, l-ar fi agresat fizic cu un corp contondent.

Ulterior, victima a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Vișeul de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei nu a fost găsit la fața locului.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.