FOTO/VIDEO EXCLUSIV: FOCAR DE INFECȚIE ÎN BAIA MARE – Un apartament de pe strada Grănicerilor a fost umplut cu gunoaie. Locatarii blocului nu mai suportă mirosul insuportabil

0
852

Locatarii blocului 111 de pe strada Grănicerilor din Baia Mare nu mai suportă mirosul insuportabil care vine dintr-un apartament situat pe etajul 4 al scării D. Oamenii susțin că au făcut sesizări doar că aceastea au rămas fără niciun răspuns. Practic, două femei (mamă și fiică) au umplut pur și simplu întreg apartamentul cu gunoaie adunate de prin oraș, transformându-l într-un adevărat focar de infecție.

Când au văzut oamenii că nimeni din cadrul departamentelor de specialitate din cadrul Primăriei Baia Mare nu îi ajută, oamenii au ”strâns probe” pentru ca noi să le putem prezenta opiniei publice. Fotografii și imagini video de-a dreptul șocante. În apartamentul respectiv gunoaiele abia mai încap. Abia mai poți pătrunde în imobil. Camerele sunt umplute până la tavan. La fel și camera de baie. O singură ”cărare” spre toaletă. În rest, nu mai există loc nici să ”arunci un ac”.

Mai mult, oamenii le-au filmat pe cele două în timp ce se scărpinau în cap de ”mama focului” pe balconul blocului. Apoi, mama caută în părul fetei cel mai probabil păduchi.

În cele ce urmează vă prezentăm cele scrise de locatarii blocului 111 de pe strada Grănicerilor din Baia Mare:

”Bună ziua. Aș vrea să vă rog să ne ajutați într-un caz. Vecina noastră a adunat tot felul de gunoaie în apartament. Am fost la Primărie și am depus sesizare cum că aduce toată mizeria în casă, dar nu s-a rezolvat nimic. Gândiți-vă cum miroase aici, mai ales acum că vremea s-a încălzit. Este focar de infecție.

Buna ziua , as vrea va ros sa ma ajutati si pe mine in legatura cu cazul vecinei care locuieste deasupra mea. Am fost si la primarie si am depus sesizare cum ca trange mizerea in casa, dar nu sa rezolvat absolut nimic. Ganditiva cum poate sa miroase pe timp de vara , este focar de infecție. De la Primărie mi-au spus că o să trimită pe cineva. Într-adevăr a fost cineva, dar nu le-a deschis ușa. Le-a spus că nu are cheie. Au revenit iar. Atunci ne-au spus că le-a dat termen să curețe apartamentul. Și de atunci nimic. Nimeni nu le-a mai deranjează iar noi trăim într-un focar de infecție și suportăm mirosul mai ceva ca pe groapa de gunoi a orașului”.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.