ACCIDENTE ÎN BORȘA: O șoferiță de 18 ani beată la volan a băgat trei tineri în spital. Impact între două mașini și pe DN18

0
797

Accident rutier în Borșa. Tânără de 18 ani a condus sub influența băuturilor alcoolice

Sâmbătă, 24 aprilie, la ora 17.55, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că, pe strada Fântâna a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a  mai multor persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat că, o tânără de 18 ani din Borșa, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre strada Vișeuț, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă prin stânga.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a trei tineri cu vărste de 16 și 17 ani, toți din Borșa, care nu au rămas sub supraveghere medicală.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Impact pe DN18 (foto)

Un alt accident de circulație s-a produs duminică dimineață pe DN18 aproape de centrul orașului Borșa. Două mașini s-au izbit aproape frontal. Din primele informații polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că ambii șoferi nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.