SURSE: Controversatul Pavel Horj, fost deputat, va fi noul șef al Direcției Silvice Maramureș?

0
527

Sursele noastre susțin că la Direcția Silvică Maramureș urmează să aibă șef nou. Și acest lucru se va întâmpla cât de curând. Conform surselor principalul favorit la funcție de director ar fi controversatul maramureșean din Maramureșul Istoric, Pavel Horj. Acesta a fost deputat de Maramureș.

Când în numim controversat ne referim la faptul că spre exemplu, Horj Pavel în calitate de deputat, a încheiat, în legislatura 2008 – 2012, un contract civil prin care și-a angajat soția în funcția de consilier în cadrul propriului birou parlamentar, încălcând, astfel, dispozițiile art. 70 și art. 71 din Legea nr. 161/2003.

În baza contractului civil încheiat, soția sa a obţinut venituri salariale în cuantum total de 26.515 lei. În 2015, Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă.

Înainte de alegerile europarlamentare din 2014, Pavel Horj (director Romsilva la momentul respectiv) a fost fotografiat alături președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea la o petrecere privată din Cavnic.

În 2018, presa națională îl asocia pe fostul deputat și director al DS Maramureș cu dezastrul ecologic al defrișărilor pădurilor din Maramureș. Acest dezastru a ajuns și în atenția DNA.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.