EXCLUSIV – IMAGINI HORROR ÎN BAIA SPRIE: CÂINE SFÂȘIAT DE UN PITBULL ”SCĂPAT” DINTR-O CURTE. POLIȚIA ANIMALELOR DOARME? (actualizare)

0
791


Imagini greu de urmărit trimise de cititorii noștri din Baia Sprie. Un câine a fost sfâșiat pur și simplu pe o stradă din Baia Sprie de un alt câine, din rasa pitbull, ”scăpat” dintr-o curte.

Spunem ”scăpat” între ghilimele pentru că localnicii spun că nu ar fi pentru prima dată când acesta ucide un alt câine, fie el și hoinar, care trece pe strada respectivă. Aceiași localnici spun că proprietarul acestui pitbull ar fi spus nu își poate explica ieșirea animalului din curte. Trebuie să spunem că strada respectivă este în imediata apropiere a sediului Poliției orașului Baia Sprie.

Cert este faptul că astăzi pitbull-ul a ucis din nou. Leșul câinelui omorât a fost lăsat pe marginea străzii într-o baltă de sânge în timp ce pitbull-ul a fost dus în curte. Pe corpul acestuia se vă urmele de sânge.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În urma apariției în mediul on-line a articolului “EXCLUSIV – IMAGINI HORROR ÎN BAIA SPRIE: CÂINE SFÂȘIAT DE UN PITBULL “SCĂPAT” DINTR-O CURTE. POLIȚIA ANIMALELOR DOARME?” publicat de VASILEDALE.RO, polițiștii din Baia Sprie au dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate, prin compartimentul de specialitate, urmând ca la finalizarea acestora să se stabilească cauza producerii evenimentului precum și dispunerea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE: Polițiștii din Baia Sprie au aplicat o sancțiune contravențională deținătorului temporar al câinelui care ar fi ucis un alt câine în cursul zilei de azi pe raza orașului.

Sancțiunea contravențională în valoare de 500 de lei a fost aplicată conform OUG 55/2002.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului de Siguranță a Animalelor și continuă cercetările.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.