EXCLUSIV: ”Se cred mici Dumnezei” – Prefectul ”tilicar” USR-istul Duruș, IRITAT ”la maxim” că a fost legitimat de poliție. Află toate detaliile

0
574

Ieri prefectul ”tilicar”, USR-istul Vlad Emanuel Duruș, s-a întâlnit cu însărcinatul cu afaceri al Ucrainei în România, Pavel Rohovei, în judeţul Maramureș, pentru a discuta despre posibilitatea deschiderii unui nou punct de trecere a frontierei și despre colaborare economică. ”Întâlnirea a fost inițiată de senatorul #USR_PLUS, Dan Ivan. Am demarat discuțiile pentru o nouă legătură între Maramureș și Transcarpatia, în comuna Poienile de Sub Munte. Nu putem avea progres economic fără o mobilitate mai bună a populației”, scrie pe fb ”tilicarul”.

Întâlnirea l-a obosit atât de mult pe ”tilicarul” ajuns în fruntea prefecturii Maramureș că ”și-a luat tălpășița” și a plecat imediat spre zona unde locuiește cea mai mare populație de etnici ucraineni din România: Valea Ruscovei. Acolo s-a cazat la Conacul Drăhneilor. Evident nu sigur.

Seara târziu, spun sursele noastre, ”cina cea de taină” i-a fost stricată de vizita polițiștilor. Aceștia au primit un apel anonim la 112 că la unitatea respectivă ar avea loc un chef. Evident, nu a fost niciun chef: ci o cină ”romantică” de vreo 6-7 persoane. Bineînțeles, polițiștii și-au făcut datoria și i-au legitimat pe toți cei prezenți – inclusiv pe prefectul nostru ”tilicar”. Aceleași surse susțin că ”marele demnitar” al Maramureșului a strâmbat puțin din nas, însă a prezentat cartea de identitate pentru legitimare. Cum au plecat polițiștii, prefectul nostru ”a luat foc”, iritat fiind probabil că polițiștii au avut curajul să îi ceară lui să se legitimeze.

(sursă foto principal – Instituția Prefectului Maramureș)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.