Instituția Prefectului Maramureș transformată în partid. Tilicarul Duruș și-a ”transferat iubita” și a începul ”pelerinajul” pe la structurile M.A.I.

0
509

Proaspătul prefect al județului Maramureș, USR-istul ”tilicar” Vlad Emanuel Duruș (fost parlamentar USR) a început transformarea Instituției Prefectului în filială de partid. E drept, are legea de partea sa după ce prefecții nu mai sunt ”ÎNALȚI FUNCȚIONARI PUBLICI” ci DEMNITARI.

Nu ați uitat credem că pe vremea ”ciumei roșii” PSD-iste, USR-iștii urlau din toți rărunchii: ”STOP în a angaja neamuri, frați, surori!”, ”Suntem contra cumetriilor în funcții publice”. Și putem continua, însă credem că este suficient.

Dar să revenim la ”TILICARUL” USR-ist ajung în funcția de prefect al județului Maramureș. Se vorbește prin oraș că de curând și-a ”transferat iubita” (prietena după cum spun unii) la Cancelaria Prefectului pe funcția de consilier. E drept, o avea și pe vremea când era deputat de Maramureș.

Și nu s-a oprit aici: un fost USR-ist (și actual, credem), care a cochetat și cu jurnalismul la un ziar online din Maramureș (e drept pentru o scurtă perioadă de timp), un ”formator” de opinie e drept doar pe facebook dar și pe un site personal – a ajuns și el în funcția de consilier la Cancelaria Prefectului.

Se va opri aici tilicarul demnitar al Maramureșului? Vom vedea: legea îi permite până în 4 consilieri! Ce nu înțelegem noi este ce a căutat demnitarul numit POLITIC în ”pelerinaj” pe la instituțiile de forță ale Ministerului de Interne? Doar așa ca să își prezinte ”noile achiziții”! E moral ca un personaj numit POLITIC să își plimbe ”pupilele” (iubita, prietenă, amantă sau ce o mai fi) prin instituții de forță?

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.