VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – ACCIDENT LIVE: Un judecător stagiar lovește trei copii pe o trecerea pentru pietoni din Sighetu Marmaţiei

0
634

Ieri, 26 martie, ora 07.35, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu trei victime, potrivit IPJ Maramureș.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani din Oradea, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Doja, iar când a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersecția cu strada Mihai Eminescu, a accidentat trei pietoni cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani din municipiu.

În urma impactului copii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz, mai anunță IPJ Maramureș într-un comunicat de presă.

Sighet 247 a obținut în exclusivitate captura VIDEO a unei camere de supraveghere din zonă, în care este surprins momentul producerii accidentului. Vă anunțăm că imaginile sunt cu un puternic impact emoțional.

În urma vizionării filmului și a discuției cu mai mulți martori, putem face câteva observații legate de împrejurările care au condus la producerea accidentului, respectiv putem demonta câteva teorii care circulă în spațiul public:

1) într-adevăr, razele soarelui băteau din față și perpendicular în parbrizul conducătorului auto;

2) după cum se poate observa din imagini, conducătorul autoturismului Matiz de culoare albă și cu însemne de începător ocolește prin dreapta un pieton care a traversat strada pe trecerea pentru pietoni și îi lovește în plin pe cei trei copii pe trecerea pentru pietoni, chiar pe marginea drumului;

3) conducătorul auto nu a frânat absolut deloc nici înainte și nici imediat după impact (în filmare nu se văd stopurile de frână că iluminează);

4) unul dintre cei trei copii a scăpat cu răni ușoare, un altul a fost trântit la pământ și a suferit numeroase contuzii, din păcate unele foarte grave la cap (traumatism cranian deschis); fetița, în schimb, a suferit cel mai mult, fiind prinsă sub autovehicul și târâtă cca 15 metri; cu greu a putut fi scoasă de sub autoturism, fiind ulterior transportată în stare gravă la Spitalul județean din Baia Mare;

5) teoria potrivit căreia la momentul producerii accidentului vizibilitatea în zona trecerii pentru pietoni ar fi fost obturată de autovehicule parcate neregulamentar nu stă în picioare – după cum se vede în imagini, în zonă nu era staționat nici măcar un autovehicul;

6) primul echipaj de Poliție sosește la fața locului la 23 de minute după producerea accidentului și începe ancheta la fața locului.

Potrivit informațiilor obținute pe surse de către Sighet 247, autorul accidentului ar fi un tânăr judecător stagiar din Oradea, fapt ce ridică semne de întrebare cu privire la derularea corectă a anchetei penale în acest caz.

N.B. – Ora setată pe sistemul de supraveghere este decalat cu o oră. Ora producerii accidentului este cu o oră mai devreme.

Sursa sighet247

știri baia

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.