FOTO/VIDEO: RĂZBOI DIN CAUZA RIVALITĂȚII FCBS – DINAMO: Fost antrenor de la Minerul Cavnic cercetat de poliție după ce a pălmuit un copil de 15 ani. ”M-a înjurat de mamă” (actualizare)

0
581

Rivalitatea dintre suporterii FCSB și Dinamo București a atins cote alarmante astăzi pe stadionul Minerul din Cavnic. Formația Minerul Cavnic a fost ucisă oficial în 2016 când administrația publică locală a retras cele două echipe (seniori și juniori) din camionatul Ligii a IV-a Seria Sud din Maramureș. Un an mai târziu, în 2017, Minerul Cavnic a fost desființată oficial prin excluderea acesteia din cadrul AJF Maramureș. Asta după zeci și zeci de ani de fotbal (1934 anul înfiițării) când la Cavnic s-a scris istorie în fotbalul românesc.

Dar să revenim la ceea ce s-a întâmplat astăzi, 27 martie 2021, pe terenul defunctei Minerul Cavnic. ”Azi, pe stadionul de fotbal din orașul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii și picioarele. Rog autoritățile competente sa se autosesizeze de urgenţă și să dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioadă mai mulți copii au fost victima acestui individ!”, a scris primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț.

Conform surselor noastre din cadrul Poliției între fostul antrenor și delegat al defunctei Minerul Cavnic și un copil de 15 ani a izbucnit un conflict spontan. Toți căvnicarii cunosc faptul că Nicolae Rai este susținător înfocat al formației Dinamo București.

Scandalul dintre cei doi se pare că ar fi pornit tocmai din cauza divergențelor dintre cei doi suporteri s-ar fi ajuns la lovituri. Conform imaginilor video, fostul reprezentant al formației din Cavnic l-a agresat pe băiat. Polițiștii au fost sesizați despre acest incident și au deschis o anchetă penală.

Actualizare: ”M-a înjurat. E un copil problemă”

”Eu de 48 de ani țin cu Dinamo București. Cu acest copil am mai avut probleme. El m-a provocat. Striga după mine pe stradă m…e Dinamo, mă înjura de mamă. Eu am mai avut un conflict cu el, dar nu mi-am pus mintea atunci. Toată lumea mă cunoaște ce fel de om sunt. Acum l-am lovit părintește, dar până atunci m-a înjurat ca la ușa cortului. Am martori. Totul s-a întâmplat în afara stadionului. Am să merg mâine la poliție” ne-a declarat Nicolae Rai.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 27 martie, ora 19.30, polițiștii din Cavnic au fost sesizați prin plângere cu privire la faptul că un minor de 16 ani ar fi fost agresat de către un bărbat.

Minorul a relatat, în prezența tatălui său, faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat de 56 de ani din Cavnic, în urma unui conflict spontan.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.