Cel mai grav lucru din istoria ultimilor 20 de ani ai județului MARAMUREȘ!

0
213

Soluția lui Ionel – Cadou de 100 euro/tona de gunoi pentru firma de salubrizare

La începutul anului 2021, Consiliul Județean Maramureș a primit primul examen din partea maramureșenilor îngropați în gunoaie neridicate de firmele de salubrizare.

Așadar, li s-a dat la examen următorul subiect: avem gunoaie în tot județul, ce facem cu ele? Subiect dificil, ce-i drept, dar nici demnitarii din CJ Maramureș nu sunt puși acolo de decor. Cumva trebuie să justifice salariile nesimțite pe care le încasează.

Imediat intrăm în luna martie, iar problema gunoaielor nu a dispărut. La început au plimbat gunoiul prin tot județul. Apoi au încercat să convingă unele localități să accepte depozite temporare de gunoi temporare s-o găsi o soluție. N-au reușit, examen picat, ne vedem la corigență.

În încercarea de a ascunde gunoiul pe unde s-o putea, pe aleșii neamului moroșenesc nu i-a durut pixul să mai dea 418,54 lei/tona de gunoi firmei care a pus mâna pe contractul de gestiune a serviciului de salubrizare a județului Maramureș.

Omul serviciilor face un cadou din buzunarele noastre, la un calcul simplu, în valoare de peste 400.000 € lunar unei firme care are acționari tot din lumea serviciilor. De ce nu renunță ei la salarii să plătească creșterile de tarife făcute din incompetența și matrapazlâcurile lor?

Ăsta este planul lui Bogdan, de îmbogățire a prietenilor lui cu 1 miliard de euro din buzunarele noastre! Poate nu ați înțeles bine când ați votat, noi suntem ăia care plătim un miliard de euro! Ăsta e cel mai grav lucru din istoria ultimilor 20 de ani ai județului!

Dacă luăm istoria acestui proiect, vedem că toate contractele au fost câștigate de firme care au legătură cu serviciile, iar noi, cetățenii, plătim șmecheriile aleșilor. După ce Zetea a ascuns sub preș firmele care au beneficiat de pe urma proiectului, a venit timpul ca Ionel Bogdan să ascundă sub preș învârtelile vărului Zamfir Ciceu, un incompetent ajuns și el printr-o eroare a istoriei președinte de consiliu județean!

Nu înțelegem de ce DNA doarme. Sau lucrează doar la comandă?

Cu alte cuvinte, tot maramureșenii sunt cei care scot mai mulți bani din buzunare din cauza incompentenței celor care stau bine mersi în scaunele directoriale. Doar nu o să aducă ei bani de acasă!

Intr-o țară normală, un președinte care ascunde asemenea creșteri de preț, cu peste 100 euro/tona, ar trebui să facă un pas înapoi, să nu mai auzim niciodată de el.

Să facem o recapitulare finală. Plătim mult mai mult pentru gunoi, rampa e tot aici, iar ultima soluție găsită de Consiliul Județean Maramureș e să răsplătească, din senin și nesiliți de nimeni, firma de salubrizare cu anexe în care apar sume generoase.

O să îl auzim pe jupânul Ionel că Zetea e de vină? Reia povestea lui Iohanis: psd psd psd… că el nu e în stare decât să încaseze salariul de peste 20.000 lei/lună.

Cel mai trist e că nu se rezolvă nimic! Plătim dublu pentru o amânare de câteva luni! Văzând cât sunt de profesioniști cei care conduc județul, nu ne-ar mira să apară o anexă peste câteva luni prin care să tripleze prețul plătit pentru colectarea gunoiului.

*Acest articol reprezintă o opinie

Ataşat aveţi dovada

Comunicat UAT

Sursa emaramures.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.