EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Tragedie la Cuprom. O fetiță de 2 luni a fost găsită fără suflare. Dosar penal pentru ucidere din culpă (actualizare)

0
471

Tragedie în Baia Mare. O fetiță în vârstă de 2 luni a fost găsită de părinți fără suflate astăzi în jurul prânzului. Conform vecinilor se pare că micuța fusese externată în urmă cu câteva zile din Spital iar astăzi a fost găsită decedată.

Părinții au sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al SMURD s-a deplasat la fața locului și au demarat manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat.

Criminaliștii din cadrul Poliției Maramureș au demarat o anchetă la fața locului. Nu au fost găsite urme de violență la examinarea exterioară a cadavrului. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Județean, unde pentru stabilirea cauzei decesului se va efectua necropsia.

Vă reamintim că în 3 respectiv 6 ianuarie 2021 în zona Pirită a fost găsiți decedați alți doi bebeluși. Ambii aveau două luni de zile.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Bebeluș decedat în Baia Mare

În data de 08 februarie polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de două luni a decedat.

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat cercetări, iar în urma acestora au identificat cadavrul minorei care nu prezenta urme vizibile de violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență “ Dr. Constantin Opriș”, în vederea efectuării necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Actualizare 2

“DGASPC Maramureș s-a autosesizat și în acest caz, iar o echipă din cadrul Serviciului Intervenție în Regim de Urgență în domeniul asistenței sociale va evalua situația familiei din care provine fetița decedată.

În funcție de concluziile la care vor ajunge specialiștii instituției noastre, vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.