FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Viceprimarul din Giuleşti, petrecere în pandemie pentru ziua fiului său, lăsat cu amenzi

0
211

CJSU Maramureș este abilitat să vă comunice faptul că polițiști din cadrul Secției 5 de Politie Rurală Ocna Șugatag au efectuat verificări cu privire la desfășurarea unei manifestări private pe raza unității administrativ-teritoriale Giulești. Administratorul localului a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 lei, iar organizatorul evenimentului cu suma de 2000 lei.

Menţionăm că este vorba despre o petrecere organizată de ziua fiul viceprimarului din Giuleşti. La petrecere au fost invitaţi circa 25 de minori. Administratorul localului a fost sancționat contravențional cu suma de 5.000 lei, iar organizatorul în acest caz soţia viceprimarului cu 2000 lei.

Reamintim cetățenilor că în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 3/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt interzise organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, respectiv organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.