FOTO EXCLUSIV: POLIȚIA ÎN ALERTĂ – Armă, vânat și jeep abandonate pe Valea Vaserului. Doi suspecți au fugit în pădure (actualizare)

0
991


Polițiștii din Vișeu de Sus sunt în alertă după ce în cursul nopții trecute pe Valea Vaserului a fost găsit abandonat un autovehicul de teren, fără numere de înmatriculare.

În interior, conform surselor noastre, polițiștii au descoperit o importantă cantitate de vânat (căprior) dar și o armă letală.

După efectuarea cercetării criminalistice la fața locului polițiștii au confiscat vehiculul și l-au dus în curtea Poliției din Vișeu de Sus.

Până la această oră nu au fost identificate persoane implicate în comiterea infracțiunii de braconaj. Nu știe nici proveniența armei letale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 29 ianuarie, orele 21.30, polițiștii din Vișeu de Sus, au observat pe strada Peștilor din oraș, în zona fondului de vânătoare, un autoturism care circula neavând montate numere de înmatriculare.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a întors și și-a continuat deplasarea în viteză. Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză, iar după aproximativ 300 de metri, din autoturismul urmărit au coborât și au fugit două persoane.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat. Totodată polițiștii au identificat în interiorul autoturismului cadavrul unui căprior care prezenta o plagă în zona abdominală.

Cadavrul animalului a fost predat către DSVSA Maramureș în vederea examinării de specialitate și stabilirea cauzei morții. Autovehiculul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat și braconaj cinegetic și continuă cercetările pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere penală.

foto arhiva

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.