CITITORI: „NOI VREM PĂMÂNT!” – VARIANTA BORȘA, 2021

0
52

Mai mulți oameni de afaceri din orașul Borșa ne-au scris pe adresa redacției semnalând presiunea la care sunt supuși de când și-au manifestat intenția de a investi în zonă. Aceștia sunt amenințați cu bătaia și supuși șantajului de către un consilier local „verde” care ar fi pretins și el o „bucățică” din investiție.

„Am fost amenințați cu bătaia și chiar ne-a spus că va bloca proiectul în CL dacă nu primește și el un teren în Complex, acolo unde vrem să investim peste 2.000.000 de euro. Dacă cedăm șantajului și îi dăm acum un teren, mai târziu ce va cere? Înțelegem că este consilier local și că votul lui poate fi decisiv, dar dacă pornim din start cu o ilegalitate atunci unde ajungem?”, scriu oamenii de afaceri în mesajul trimis pe adresa redacției.


Aceștia mai spun că interesul consilierului este unul meschin, noua investiție fiind de fapt concurență directă pentru firma la acesta acum lucrează și a cărui administrator a scris în declarația de avere că este.

Ca să dovedească până la capăt că intențiile lui sunt serioase, consilierul local ar fi început deja să le ceară colegilor de partid să-i țină partea și astfel, o investiție benefică pentru întregul oraș să fie pusă la colț.

Strigătul de luptă al iobagilor de la 1907 devine actual la Borșa, mai ales că din declarația de avere a consilierului reiese că acesta nu deține altceva decât două parcele de teren, una moștenită și una achiziționată de el.

foto arhivă

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.