EXCLUSIV: Director de instituție publică vaccinat împotriva COVID-19, depistat pozitiv și internat la Spitalul de Infecțioase din Baia Mare

0
813

Încă de ieri prin Baia Mare circula zvonul conform căruia directorul unei instituții din Baia Mare (deocamdată nu dăm nume) care s-a vaccinat împotriva noului coronavirus cu serul Pfizer a fost depistat pozitiv la câteva zile de la internare.

Conform surselor noastre după confirmare directorul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare, unde se află și astăzi.

Am înțeles asta dar ce nu înțelegem noi este de ce nu se comunică public dacă o persoană vaccinată are o reacție adversă. Sau dacă a fost confirmat pozitiv după administrarea vaccinului. Așa este normal și așa se procedează în toate țările din lumea asta. E drept, mai puțin probabil prin Coreea de Nord. Inclusiv cei care produc vaccinul trebuie să știe dacă o persoană vaccinată a fost confirmată ulterior pozitiv. Și mai ales trebuie să știe la câte zile după vaccinare s-a întâmplat lucrul acesta.

În ”România Normală” a lui Rareș Pop, cunoscut și drept ”Dumnezeul Maramureșului”, totul este băgat sub preș, în speranța că nimeni nu va auzi sau vedea nimic, că niciun jurnalist nu va afla și nu va scrie vreodată despre asta. Ghinion…. oamenii vorbesc, chiar dacă doar în șoaptă și pe la colțuri.

Și datorită vouă, așa-ziselor ”autorități” (apropo așa se numesc în Coreea de Nord – într-o țară civilizată sunt INSTITUȚII care sunt în slujba cetățeanului) teoriile conspirațiilor vor înflori mai ceva ca, vorba aia, ”ciupercile după ploaie”.

Vasile Dale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.