VIDEO – POLIȚIA RUTIERĂ NU I-A IERTAT! Amenzi aplicate drumarilor EXCLUSIV în Maramureșul Istoric. Haosul din Baia Mare nu l-a văzut nimeni?

0
1117

In ultimele 24 de ore polițiștii rutieri maramureșeni au aplicat cinci sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri care nu și-au îndeplinit obligația de a întreține drumul public pe timp de iarnă. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate depășește 14.000 de lei.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 3.045 de lei pentru neîntreținerea corespunzătoare a DJ186 care traversează localitatea Strâmtura.

La fel au fost sancționați, de către polițiștii Secției 6 Sarasău, și cei responsabili de întreținerea DN19 în Pasul Huta.

Și Poliția Orașului Borșa a aplicat, în ultimele 24 de ore, trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.120 de lei pentru neîntreținerea DN18.

Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarna, potrivit reglementarilor în vigoare.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.