VIDEO, GALERIE FOTO: Pericol de explozie pe strada Victoriei. Ţeavă de gaz ruptă de o maşină. Derdeluș pe străzile din Baia Mare (actualizare)

0
434

Un accident rutier s-a produs în această seară pe strada Victoriei din Baia Mare, mai jos de Mărul de Aur. Potrivit primelor informaţii, şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o ţeavă de gaz, pe care din păcate a rupt-o, şi s-a răsturnat în şanţ.

Locuitorii din zonă sunt speriaţi, fiind pericol de explozie. La faţa locului se află echipaje de pomoieri, care au inchis traficul rutier, dar şi de la firma de gaz.

ACTUALIZARE

Șoferii aflați în trafic ne-au trimis fotografii de la locul accidentului. Partea carosabilă este pur și simplu derdeluș. Niciun utilaj de deszăpezire nu a intervenit.

ACTUALIZARE 2

Șoferul în vârstă de 20 ani circula pe strada Victoriei din Baia Mare în direcția mall-ului Vivo. Din cauza părții carosabile înghețate, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț, distrugând conducta de gaz. Tânărul de la volan a ieșit singur pe geam din autoturism. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, din fericire rănile nu au fost grave. Polițiștii l-au testat etilotestul înregistrat zero. La câteva minute bune după producerea accidentului prin zonă a trecut un utilaj de deszăpezire care a împrăștiat material antiderapant.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.