Năneşti: Un tânăr de 23 ani a ajuns în arestul poliției, după o urmărire în trafic

0
412

Un tânăr de 23 de ani din Bârsana a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru  săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost urmărit în trafic la finele săptămânii trecute de către polițiștii Secției 5 Ocna Șogatag. În timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe D.J.186 în localitatea Năneşti, în dreptul şcolii din localitate, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia înspre localitatea Onceşti, împrejurare în care, la ieşirea din localitatea Năneşti, la intersecția cu drumul comunal ,,Drumul Bătrân,, conducătorul autoturismului a încercat să pătrundă pe acel drum dar, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat și a intrat cu partea din față a autoturismului  în şanţ. În urma impactului, a rezultat doar avarierea autoturismului și nu au existat victime.

Conducătorul auto a fost identificat fiind un tânăr de 23 ani din Bârsana și întrucât acesta emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, analizele de sânge au relevat o concentrație de alcool în sânge de 1,13 mg/l, astfel încât ieri polițiștii au dispus reținerea.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând a fi luate măsuri legale în continuare, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Dragomirești.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.