La Mulți Ani, SMURD MARAMUREȘ – 11 ani de activitate

0
203

Astăzi, 8 ianuarie, se împlinesc 11 de activitate a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Maramureș. Operaționalizarea echipajelor SMURD în județul nostru a reprezentat o etapă nouă și importantă în diversificarea misiunilor încredinţate Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș. Primele echipaje operaționalizate au fost la Baia Mare, Sighetu Marmației și Vișeu de Sus.

Din anul 2010 au fost operaționalizate și alte echipaje de prim ajutor calificat în cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș, Gărzii nr. 2 de Intervenție Fărcașa, Gărzii nr. 2 de Intervenție Bogdan Vodă, Gărzii nr. 2 de Intervenție Borșa, respectiv Punctelor de Lucru Cavnic și Șomcuta Mare.   

Din anul 2016, prin intermediul programului ” Salvator din Pasiune” 122 de voluntari s-au alăturat personalului S.M.U.R.D. Nouă voluntari își dedică timpul alături de personalul serviciului, pe ambulață: S.M.U.R.D. Baia Mare 5, Târgu Lăpuș 3 și Borșa 1.

În toată această perioadă, medicii, asistenţii și pompierii-paramedici S.M.U.R.D. au reprezentat în conştiinţa maramureşenilor simbolul speranţei, al ajutorului venit rapid în cele mai grele clipe. Personalul serviciului a fost la datorie 24 de ore din 24 şi a intervenit cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.