FOTO/VIDEO: 10.000 pachete cu ţigări, în valoare de 117.000 lei descoperite la Poienile de sub Munte

0
1307

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni declanșate la frontiera de nord a țării, aproximativ 10.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, cantitate ce urma să fie transportă și ulterior comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 29 septembrie 2020, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte, județul Maramureș, au desfășurat o acțiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 06.00, lucrătorii noștri au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Poienile de sub Munte, județul Maramureș, ascunse în vegetație, 20 de colete voluminoase care conțineau țigări provenite din contrabandă.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

Coletele cu țigări au fost transportate la sediul instituției, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.969 pachete cu țigări, în valoare de peste 117.000 lei.

În continuare, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.