TRAGEDIE IMENSĂ: ÎN ZIUA ÎNMORMÂNTĂRII – A murit fratele lui Cristi, unul dintre tinerii omorâți pe trotuar de șoferul drogat din Sălaj

0
1416

Tragedie imensă în familia lui Cristi, unul dintre cei doi tineri spulberaţi în ziua de Crăciun de un şofer drogat, pe un trotuar de pe Bd. Traian. În noaptea de luni spre marţi a decedat şi fratele acestuia, se pare după un infarct. Pe reţelele de socializare curg mesajele de condoleanţe şi de compasiune:

„Doua suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian „s-a dus” azi noapte la Cristi…si nu a mai vrut sa se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui sau…din păcate viata asta este atât de crunta încât ne șochează pe zi ce trece..nici nu pot sa îmi imaginez ce simte doamna Silvia în momentul de fata, haideți sa spunem o rugăciune sa i se dea putere de către Divinitate.  

Cristi, ai plecat dintre noi foarte brusc, ne-a șocat pe toți moartea ta tragica, toți suferim atât de mult după tine încat am face orice sa te readucem pe lume, sa te vedem din nou, sa radem împreună, pur și simplu sa fii tu prezent. Te iubim mult. Acum….nu mai ești singur printre îngeri, ți s-a alăturat și fratele tău Lorian acum te rog dă-i putere mamei tale asa cum obisnuiai mereu sa faci, sa poată trece peste aceste clipe inimaginabil de dureroase.

Nu am cuvinte! Ținem doliu de Crăciun, de sarbatori…pentru doua persoane dragi noua, o familie întreaga s-a destrămat…o mama și-a pierdut ambii copii în decurs de câteva zile datorita inconștienței și prostiei unui drogat care s-a urcat la volan într-o stare de nedescris. Odihniti-va în pace suflete minunate, și fiți alături unul de celalalt în drumul printre stele, aveți grija de voi acolo unde sunteți, Dumnezeu v-a luat pentru ca ați fost prea buni pentru lumea asta crunta și rea. 

Vă iubim mult și va vom duce dorul pentru totdeauna, nu veți fi uitați, veți rămâne în sufletele noastre etern

Să mai spunem și faptul că tânărul ucis a fost astăzi înmormântat!!!

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.