EXCLUSIV: INFORMAȚII BOMBĂ – Șoferul vinovat de moartea a doi oameni a fost implicat în patru accidente rutiere în anul 2020. A fost și condamnat cu suspendare pentru furt

0
4944

Continuăm să vă prezentăm informații bombă despre tânărul de 27 ani, din județul Sălaj și stabilit în Baia Mare, care a ucis în Ziua de Crăciun doi tineri aflați pe trotuar la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare.

Conform surselor noastre Man A. a fost plecat în Italia o perioadă. S-a întors în România și s-a angajat la o firmă de catering. Patronul firmei ne-a declarat în exclusivitate faptul că tânărul era foarte harnic o perioadă.

Apoi ar fi început să se comporte ”ciudat”. A reușit ”performanța” de a accidenta trei autoturisme ale firmei (un autoturism distrus complet iar alte două avariate). Totodată a fost implicat într-un alt accident rutier în care și-a distrus și mașina personală, suferind și răni grave. A stat aproape două luni cu un picior în ghips.

În 29 aprilie 2020 a provocat un carambol pe Dealul Dura din Baia Mare, în care a distrus complet două autoturisme (mașina firmei și o Dacia Duster) și a avariat o a treia. Noi am prezentat cazul la momentul respectiv.

Să mai spunem și faptul că în urmă cu o săptămână a mers la firmă și a anunțat că își dă demisia pentru că vrea să plece în Anglia. Și-a cerut și salariul pe două săptămâni lucrate.

Sursele din rândul anchetatorilor ne-a precizat faptul că rezultatul probelor de sânge este gata. Pe lângă faptul că au fost găsite urme de cocaină, testul a indicat și consum de cannabis.

Șoferul vinovat de accident a fost prezentat în această dimineață în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot în această dimineață, judecătorii au admis propunerea procurorilor, astfel că bărbatul își va petrece următoarea lună în arestul Poliției.

CITEŞTE ŞI

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.