VIDEO – ȘEDINȚĂ LA PRIMĂRIA BĂIUȚ CU MASCA SUB NAS. PREȘEDINTELE TUȘEA FĂRĂ ÎNCETARE!

0
169

Ieri la Primăria comunei Băiuț a avut loc o ședință a Consiliului Local iar pe ordinea de zi au fost trei supuse spre aprobare trei proiecte, dar și alte câteva la punctul ”Diverse”.

Nimic deosebit până în acest moment. Dar cum ședința a fost transmisă LIVE pe pagina de facebook a administrației publice locale din Băiuț ne-a atras atenția câteva aspecte legate de combaterea răspândirii noului coronavirus. Conform raportărilor din 21 decembrie 2020, în comuna Băiuț sunt două persoane depistate pozitiv Covid-19 în ultimele 14 zile (0,9 rata de incidență).

La începutul ședinței, președintele își tot aranja masca (când sub nas, când pe nas). Dar ce era mai grav acesta tușea fără încetare. Suntem tare curioși dacă la intrare i-a fost luată măcar temeperatura.

Un alt lucru observat pe imaginile video sunt câteva persoane care asistă la ședință. Culmea este că aceștia purtau masca liniștiți sub nas!!! Nimeni din sala respectivă nu le-a atras măcar atenția să își acopere și nasul.

Al treilea aspect este și faptul că de pagina oficială de facebook a instituției se pare că se ocupă o domnișoară de 18 ani, care, se pare că nu ar avea nicio treabă cu administrația publică locală, ea nefiind angajata instituției. Cum este posibil ca o persoană din afară să aibă acces la contul oficial nimeni nu prea știe.

În orice caz noi așteptăm o poziție oficială din partea administrației publice din Băiuț.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.