VIDEO EXCLUSIV – Un tânăr din Săcel, fost fotbalist, a fost strivit de o remorcă plinp cu lemne într-o pădure de pe valea Blidarului (actualizare)

0
1746

Un tânăr în varsta de 23 de ani a murit violent după ce un utilaj ce avea atasata o remorca s-a răsturnat pe un drum forestier din pădurea de pe Valea Blidarului.

Sursele noastre ne-au dezvaluit ca vehiculul s-ar fi oprit pentru a asigura remorca cu niște lanțuri, moment în care remorca s-a desprins și l-a strivit.

Din primele informații la fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Baia Mare, echipaje de poliție ale IPJ Maramureș și salvamontiști din Baia Mare.

Din păcate, la sosirea forțelor de intervenție tânărul nu prezinta semne vitale.

Sursele noastre mentioneaza ca ar fi vorba de un accident la locul de munca.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

”Ieri 22 decembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un vehicul s-a răsturnat peste un tânăr și l-a accidentat mortal.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că victima este un tânăr de 23 ani din Săcel, angajat al unei societăți comerciale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz” a transmis biroul de presă al IPJ Maramureș.

Conform surselor noastre Ionuț Bota era din Săcel. El a studiat la Colegiul Nicolae Titulescu din Baia Mare, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov. Pe pagina de socializare a tânărului curg mesajele de condoleanțe.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.