DENUTAM MINCINOSII – Dan Ivan a promis că nu va vota majorări de taxe și impozite

0
572

Dan Ivan e numele președintelui USR Maramureș. A candidat pentru primăria Baia Mare și a obținut doar un post de consilier local. Rezultatul rușinos de la alegerile locale a fost dat uitării la parlamentare, unde Dan Ivan s-a agățat de un post de senator.

Înainte de a pleca la București, unde și-a luat în primire postul de senator, Dan Ivan le-a lăsat un cadou băimărenilor care sperau că acesta va lupta pentru ei în primăria Baia Mare: taxe și impozite mărite cu aproape 50%.

Pe 19 noiembrie, Dan Ivan declara pe pagina publică de Facebook următoarele:

Voci din interiorul primăriei zic că situația financiară este dezastruoasă, că există o nevoie de creștere a veniturilor.

Nu, nu este adevărat. Avem nevoie de o reducere a costurilor.

Atât timp cât vom risipi banul public,

Atâta timp cât nu vom suprataxa terenuri lăsate în paragină și clădiri abandonate precum Combinatul Phoenix, fosta Flotație, intersecția Eminescu cu Oborului, etc.,

Atâta timp cât nu vom avea un audit al personalului din primărie pentru a scăpa de angajații plantați de politicieni și care nu produc nimic,

Atâta timp cât zecile de milioane direcționate spre sport vor fi sifonați prin inginerii financiare de tip suveică,

Atâta timp cât avem o Poliție Locală cu peste 150 de angajați și buget de milioane de lei, nereformată și ineficientă,

Atâta timp cât contractele grase se acordă pe criterii de prietenie și comision,

Eu, Dan Ivan, nu voi vota niciodată o majorare de impozite și taxe în Municipiul Baia Mare.

Eu, Dan Ivan, nu voi vota niciodată o majorare de impozite și taxe în Municipiul Baia Mare. Da, asta a declarat mincinosul pe care l-ați votat și l-ați trimis în Parlamentul României. În caz că nu știați, taxele și impozitele au fost mărite la ultima ședință de Consiliu Local în care Dan Ivan a participat din postura de consilier local.

Probabil nici nu și-a bătut capul să vă informeze: proștilor și fraierilor care m-ați votat, vedeți că v-am mărit taxele și impozitele împreună cu primarul pe care l-am atacat timp de 4 ani. Nici măcar nu s-a obosit să mai iasă în fața voastră cu argumente. Deh, nu mai are timp domnul senator de plebeii care așteptau transparență și onestitate din partea partidului oamenilor noi.

sursa: eMaramureș.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.