Galerie foto: Nașul și cu finul din PNL Maramureș

0
1769

Acum câteva zile Moș Crăciun din PNL Maramureș, Ionel Bogdan, l-a promovat ca adjunct la Complexul Sportiv Lascar Pana Baia Mare pe fostul primar Ștefan Gavriluți, perdant categoric al alegerilor locale din Leordina, ” un profesionist funcțional” în domeniul sportului, un personaj fără pregătire corespunzătoare și fără grade didactice în învățământ.

Ce îl recomandă pe acesta pentru a ocupa și vremelnic aceasta funcție? Pe lânga lipsa de pregătire corespunzătoare, în urma a șaisprezece ani cât a ocupat postul de primar, a lăsat în urmă localitatea Leordina în paragină. A lăsat Leordina făra proiecte finalizate, a lăsat o comunitate lipsită de cele mai elementare servicii cum ar fii: apa sau canalizarea, infrastructura rutieră la pământ, drumuri și străzi impracticabile, clădirile școlilor nerespectând niciun standard iar o parte din elevi fiind nevoiți să învețe în fosta clădire a Casei Parohiale.

Cultura, tradițiile, obiceiurile, turismul – toate au fost abandonate. ÎN TOTALITATE! Clădirile aferente acestor domenii le-a lăsat într-o stare avansată de degradare.

Acestea sunt doar unele din “realizările” acestui personaj, cocoțat de ”nașul” de la PNL Maramureș, într-un post pe care cu siguranță nu-l merită. Nu mai bine ar rămâne șofer la firma de catering? Să nu spunem mai multe. P.S.: Fotografiile sunt elocvente!

Text și foto – cititor www.baiamare24.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.