FOTO/VIDEO – CICLUL CASCADORII RÂSULUI CONTINUĂ: Bărbat din BĂIUȚ amendat pentru “indignare”, după ce a filmat într-un magazin cum nu se poartă masca şi nu se respectă distanţarea

0
899

Poliţiştii maramureşeni l-au amendat chiar pe cel care le-a sesizat că într-un magazin din Băiuţ nu se respectă purtarea obligatorie a măştii de protecţie şi nici distanţarea socială. Bărbatul a filmat în magazinul respectiv, reuşind să-şi atragă din partea clienţilor tot felul de comentarii acide.

Deşi omul le atrage atenţia clienţilor dar şi angajatelor în repetate rânduri să poarte masca sau dacă o poartă, să o pună corect, este ignorat de aceştia.

Amendat pentru că a indignat persoanele care nu purtau mască

Maramureșean: “M-au amendat pentru ca angajatele consideră că am făcut scandal şi angajatele nu poartă mască de obicei, doar de formă şi în general sub nas sau deloc. Mulţi clienţi o poartă pe bărbie sau deloc. Patronul magazinului a fost în octombrie internat cu Covid-19 în spital. Poliţia a crezut angajatele şi pe patron şi a venit de martor chiar domnul care nu avea mască deloc”

Până la urmă, polițiștii au fost trimişi la fața locului, însă oamenii care nu purtau masca corect sau nu purtau deloc nu mai erau acolo.

S-au autosesizat pe baza imaginilor și informează că îi vor amenda pe cei care au încălcat regulile.

CITEȘTE ȘI:

Sursa: ObservatorNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.