Foto: O casă din Târgu Lăpuș a luat foc în timp ce pompierii erau la un alt incendiu

0
1440

Un incendiu violent a izbucnit la o casă din Târgu Lăpuș situată în zona ”Dileu” din oraș. Conform martorilor care n-au și trimis fotografii, flăcările se manifestau cu violență. Pompierii au intervenit destul de târziu, aceștia fiind la un alt incendiu izbucnit într-un sat de lângă Tg Lăpuș.

Conform informațiilor transmise de ISU Maramureș, în ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. 

Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars 2 containere din plastic și aproximativ 1000 kg de deșeuri plastice.

Tot pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Cavnic, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 40 de metri pătrați din anexa din lemn, 20 de baloți de fân și circa 1000 kg de porumb. Pentru lichidarea incendiului au participat și pompierii voluntari din Cavnic. 

Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 70 de metri pătrați de vegetație.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.