Gabriel Zetea (PSD): ”Hai să repornim România!”

0
1247

Planul Național de Redresare și Reziliență anunțat de PNL ratează grav susținerea domeniilor vitale: sănătate, educație, economie. România, în virtutea acestui plan PNL-ist, NU va rezolva nimic din marile sale probleme, NU va progresa, oamenii NU o vor duce mai bine! Zecile de miliarde de euro vor fi irosite, la fel ca împrumuturile masive luate de guvernul Orban până acum, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru Parlamentul României la alegerile de duminică, 6 decembrie.

Argumente: cifre, chiar din PNRR al PNL!

”Doar 6% se alocă Sănătății! 1,85 miliarde de euro din 30,44. E infim față de nevoile actuale și viitoare. Se asumă construcția a doar trei spitale noi și modernizarea/reabilitarea/dotare a numai 7!!! (șapte) unități sanitare; accesul la Sănătate, cu PNL la conducere, va rămâne polarizat, inegal – milioane de români vor continua să sufere!”, a declarat liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidat pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare.

Doar 3,5% se alocă Educației! 1,05 miliarde de euro din 30,44. Doar 48.000 de elevi din totalul de 2,8 milioane – adică numai 1,7%!!! – vor beneficia de cei 1,05 mld euro. Incredibil și revoltător este faptul că nu există nici măcar o referire la vreun capitol de finanțare a extinderii rețelelor Telecom și în zonele albe rurale. E un dezinteres guvernamental criminal în condițiile în care sunt 2000 de școli și sute de mii de copii care nu au rețele Broadband de internet….

Doar 0,8% se alocă Digitalizării! 0,27 miliarde euro din totalul de 30,44. E proba că angajamentul PNL pentru modernizare e doar o vorbă-n vânt, o altă minciună electorală.

Doar 12% se alocă Economiei. 3,8 miliarde de euro din 20,44. Doar 120.000 de locuri de muncă se vor crea în următorii 6 ani, respectiv 20.000 de locuri de muncă/an. Este infim, este deplorabil, în condițiile în care numai în acest an al guvernării PNL au fost desființate definitiv peste 1,6 milioane de contracte de muncă. Doar 9000 de IMM –uri vor beneficia, în viziunea PNL, de PNRR. Adică 1,5% din totalul IMM-urilor active. E minuscul, infim”, arată președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților la alegerile din 6 decembrie.

Duminică, putem să ne luăm țara înapoi! Duminică, prin vot anti-Orban și anti-PNL, putem reda România, românilor. Împreună putem să scăpăm țara de acești inconștienți cărora le pasă doar de buzunarele lor și deloc de soarta românilor! Duminică, să votăm pentru siguranța unui trai mai bun!, îndemnă liderul social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș pentru Camera Deputaților.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.