După ce a cerut dublarea alocațiilor, deputatul Adrian Todoran va solicita Guvernului redeschiderea școlilor

0
5932

Învățământul a fost și rămâne în continuare o prioritate pentru deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran.

Un exemplu elocvent din trecut este momentul când parlamentarul i-a solicitat ministrului Finanțelor dublarea alocațiilor pentru copii, iar pensiile speciale să fie tăiate.

”Pentru învățământ, în comisia de buget finanțe, în 2019, la audierea ministrului de finanțe, am spus că o să-i dau votul cu condiția ca tot ce înseamnă pensii nesimțite să fie tăiate și acei bani dați înspre dublarea alocațiilor. Când s-a pus în discuție în comisia de buget finanțe dublarea alocațiilor, am susținut acest lucru”, precizează Adrian Todoran.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Camera Deputaților deplânge situația în care a ajuns învățământul din România, în condițiile în care cursurile se desfășoară online, după ce școlile au fost închise de ceva vreme.

Cu toate acestea, Adrian Todoran va susține în continuare necesitatea redeschiderii unităților de învățământ, urmând a cere oficial Guvernului acest lucru.

”Învățământul din România a ajuns la un nivel critic, iar școlile trebuia redeschise de mult timp. Nu am fost de acord cu închiderea școlilor și a grădinițelor. Susțin în continuare, și în viitoarea legislatură, să nu mai existe învățământul online.

Dragi maramureșeni, noi susținem redeschiderea școlilor din țară. Am afirmat foarte clar că, dacă în grădiniță și școală se face prevenție și dacă sunt păstrate minimele normele de igienă, ele pot fi redeschise. O să cer Guvernului redeschiderea școlilor și grădinițelor”, a subliniat deputatul Todoran.

Cătălin MAN

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Maramureș
Cod mandatar financiar: 11200012

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.