UNTOLD 2021 VA AVEA LOC IN PERIOADA 5 – 8 AUGUST

0
417

Povestea Untold continuă în 2021. Ediția a șasea a festivalului UNTOLD, cunoscut la nivel internațional, va avea loc între 5 și 8 august 2021.

Ediția de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți.

Nu am încetat niciun moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare UNTOLD.


BILETE SI ABONAMENTE

Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD.

Cei care nu au achiziționat intrarea la UNTOLD 2021 sunt așteptați să se înregistreze pe untold.com pentru a afla noutățile despre ediția cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente.

O ediţie plină de experiențe unice şi de dor – aşa descriu organizatorii revenirea la Cluj-Napoca.

Sunt o mulţime de lucruri la care tinerii şi cei care iubesc Untold visează. Începând de la artişti pe care şi-ar fi dorit să-i vadă în 2020 şi o parte din ei vor fi prezenţi în 2021. O parte din ei vor fi în premieră în Româniaa mai adăugat Edy Chereji.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.