Șemineul electric – bucuria redată de un șemineu clasic pe lemne, dar la costuri mici!

0
3384

Pentru pasionații de tehnologie de ultimă generație, inovație, design și funcționalitate, profesioniștii cu peste două decenii petrecuți în industria soluțiilor termice alternative de la PEFOC, ne prezintă o gamă de șeminee electrice 3D, prevăzute cu telecomandă și panou inteligent de control pentru reglarea setărilor în funcție de preferințele tale. Un semineu electric devine astfel, cea mai potrivită alegere pentru decor și suplimentarea căldurii, reușind să împrumute de la șemineele clasice pe lemne, designul și ambianța de intimitate a căminului în care locuiești, alături de familie sau de persoana iubită.

Modelele electrice 3D reușesc cu succes să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, venind în întâmpinarea dorințelor clienților de a deține eleganța, confortul și căldura tipice pentru un șemineu clasic sau o soba semineu, chiar și în confortul unui apartament la bloc, unde, spațiul redus și interdicțiile legale, n-ar permite montajul unei astfel de soluții de încălzire.

Prietenii noștri de la Pefoc își doresc ca noi să reușim să economisim bani și în același timp să ne putem bucura de designul atrăgător al acestor șeminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie. Beneficiezi de o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de la energia electrică.

Mai mult, încălzirea cu termostat și afișajul numeric al temperaturii, garantează control total celui care operează șemineul. Acest model funcționează fără necesitatea utilizării unui coș de fum ca în cazul unui semineu lemne, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știi că unele modele permit instalarea unui sistem audio care imită inclusiv zgomotul produs de trosnetul liniștitor al lemnelor ce ard pe foc.

Cele peste 100 de combinații și efecte ale flăcării virtuale, îți vor permite să-ți configurezi atmosfera pe care ți-o dorești în locuința ta. Încă un aspect important cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul ce permite oprirea automată a focului, exact la momentul dorit de proprietar. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice 3D sunt proiectate pe un afișaj digital special care se aprinde și dispare după 5 secunde.

Pefoc.ro este o companie sibiană de renume în universul termicelor din România, punând la dispoziție un stoc de peste 6000 de șeminee și accesorii la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, la termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect.

Din punct de vedere al prețurilor, oferta beneficiază periodic de reduceri comparabile cu campaniile de tip Black Friday cu diferența că, stocurile sunt refăcute constant astfel încât, fiecare român să-și poată permită în cele din urmă, un dispozitiv termic de calitate superioară în condiții oneste și transparente de achiziție, fără steluțe, clauze ascunse, intermediari sau “umflări” artificiale ale prețurilor, doar de dragul profiturilor peste noapte!   

În plus, grație echipelor de montaj formate din profesioniști experimentați, anual sunt executate peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum oriunde în țară, folosind doar materiale de calitate care se bucură de o garanție extinsă de până la 5 ani și transport gratuit în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.