Sorin Vlașin (PSD): ”Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”

0
3283

Sorin Vlașin, președintele PSD Sighetu Marmației și candidatul PSD Maramureș pentru Senatul României a arătat faptul că, așa cum face de un an încoace, ministrul Finanțelor din Guverul PNL, Florin Cîțu minte și manipulează românii.

”Cîțu nu se dezminte și continuă să mintă cu o crasă nerușinare. Mă uit cu stupoare cât de senin privește în ochii românilor și avansează niște aberații care ar face să râdă și un copil de grădiniță. Așa-zisul succes, așa-zisa mare revenire este de fapt o mare prăbușire! Economia nu a crescut ci a scăzut cu peste 5% față de anul trecut, așa cum reiese din datele publicate de Institutul Național de Statistică. Spre exemplu, trimestrul III al anului 2020 a prezentat o contracție a P.I.B de 6,0% comparativ cu aceeași perioadă anului trecut, pe serie brută, luna septembrie reducându-și același indicator cu 5,1%. Nu mai puțin adevărat este și faptul că toate cele trei trimestre ale anului în curs măsurate până în prezent de INS au marcat involuții ale indicatorilor economici. Revenirea în „V” a lui Câțu este de fapt un „L” de la Ludovic Orban.

Comparația nu se face cu trimestrul precedent, pentru că există influențe sezoniere: concedii, vacanțe etc. Comparația se face cu ANUL precedent, unde vedem că economia națională continuă să stea pe fundul gropii”, susține reprezentantul Maramureșului Voievodal pentru Parlamentul României, social-democratul Sorin Vlașin.

”România trebuie să se trezească din acest coșmar în care ne-au aruncat Iohannis și Guvernul Său și trebuie să pedepsim aceste derapaje tot mai grave pe care le fac peneliștii. Uniți, îi putem trimite pe acești farsori habarniști acasă. Împreună reconstruim România și ne luăm înapoi țara de la acești neaveniți care au luat cele mai fatidice decizii pentru români. În 6 decembrie ne putem face tuturor cadou România. În 7 decembrie putem trimite acest guvern incompetent la coșul de gunoi al istoriei, unde îi este locul”, a declarat Sorin Vlașin, candidatul PSD Maramureș pentru Senatul României.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.