Deputatul Adrian Todoran dă pe față noul împrumut al Guvernului: ” O generație care vine după noi va rămâne într-o țară plină de datorii”

0
3257

Deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, a criticat ultimul tun în materie de împrumuturi dat de guvernarea liberală.

Nu mai puțin de patru miliarde de euro, pentru o perioadă de 15 de ani, au fost împrumutați, luna trecută, de actualul Guvern.

Adrian Todoran, candidat PMP la Camera Deputaților, trage un semnal de alarmă în privința efectelor pe care le va produce uriașul împrumut.

”În percepția actualei guvernări, economia duduie, banii dau pe dinafara, câinii umblă cu colacii în coadă și nu mai este mult și în țară curge lapte și miere. Doar că în această bunăstare a actualei guvernări, tocmai ce am împrumutat trei miliarde de euro pe următorii 10 – 20 de ani.

Prin acest lucru, o generație care vine după noi va rămâne într-o țară plină de datorii. Nu trebuie să fii mare expert să-ți dai seama că în momentul în care iei bani cu împrumut, nu mai ai, sacul este gol. Ba mai mult, sacul s-a spart, iar acești bani nu știe absolut nimeni pe ce se duc”, a fost replica dură a deputatului Todoran, chiar în Parlamentul României.

Deputatul PMP adaugă că va continua cu critica la adresa guvernării, în cazul unui management iresponsabil, și în mandatul următor.

”I-am enervat cu criticile? Încă patru ani voi face la fel. Timp de patru ani, am criticat permanent guvernarea, atunci când am constatat că țara este condusă iresponsabil, iar deciziile luate au fost împotriva bunăstării românilor. La fel voi proceda și în următorul mandat. Pentru că guvernanții, indiferent de culoarea politică, trebuie criticați atunci când greșesc sau susținuți de fiecare dată când iau hotărâri înțelepte”, a completat Adrian Todoran.

Cătălin MAN

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Maramureș
Realizat: Rivulus Activ SRL
Cod mandatar financiar: 11200012

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.