Gheorghe Șimon (PSD): ”Guvernul PNL va aduce creșteri de taxe și austeritate în România”

0
4474

Deputatul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon, candidat al filialei județene a Partidului Social-Democrat pentru un nou mandat în Camera Deputaților a declarat faptul că BNR confirmă ceea ce PSD a spus de la început, când a devenit clar că Guvernul Orban a luat decizia să ascundă bugetul pentru anul 2021.

În termeni simpli, „consolidarea bugetară” înseamnă creșteri de taxe și austeritate. De aceea, PNL ascunde bugetul, pentru că acolo s-ar vedea toate măsurile de austeritate pe care le pregătesc pentru anul viitor: creșterea TVA, disponibilizări în masă și explozia datoriei publice. Asta se va întâmpla dacă PNL rămâne la guvernare după alegerile din 6 decembrie, susține parlamentarul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon.

”Tertipurile invocate de PNL pentru a nu prezenta bugetul pe 2021 sunt și ele taxate dur de BNR, care spune că, în lipsa unui proiect de buget, Guvernul adâncește incertitudinile, afectând astfel și mai mult economia. Există însă o cale de a evita catastrofa economică. PSD a prezentat Programul de Guvernare, care oferă soluții practice pentru siguranța locurilor de muncă, siguranța creșterii nivelului de trai, fără majorarea taxelor. De aceea este important ca cetățenii să vină la vot și să aleagă schimbarea în 6 decembrie! La aceste alegeri „A VOTA” înseamnă „A TE SALVA”. Votezi ca să te salvezi! Votezi ca să îți salvezi viața, sănătatea, locul de muncă și bunăstarea familiei tale! Guvernul Orban e mai periculos decât noul coronavirus, pentru că nu amenință doar sănătate, ci și locurile de muncă, veniturile populației și economia. Pentru români este mai periculos să stea acasă și să rămână cu Orban la guvenrare încă patru ani, decât să iasă din casă în 6 decembrie, pentru a vota ca să salveze România”, a precizat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.