NE MINT ÎN FAȚĂ – DEMISIA INCOMPETENȚILOR – Au murit 14 maramureșeni și au raportat 0 decese

0
1282

Direcția de Sănătate Publică Maramureș și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș au ascuns 14 decese în weekend. Au raportat 0 decese în județ în vreme ce maramureșenii mureau pe capete în secțiile de terapie intensivă!

Ei bine presa a publicat încă de ieri că mint și jurnaliștii au cerut explicații. Bineînețeles nimeni nu s-a sinchisit să răspundă. Așa cum nimeni până astăzi nu s-a sinchisit să răspundă ce s-a întâmplat cu carantinarea municipiului Baia Mare, a orașului Tăuții Măgherăruș și a comunei Săcălășeni. Au răspuns aruncând vina pe presă, ei recunoscându doar că respectiva hotărâre era doar o ciornă de lucru și nu un document semnat și ștampilat.

Dar să revenim la cifre. Astăzi, Grupul de Dezinformare Publică prin CJSU Maramureș a anunțat că județul Maramureș are 14 decese. Nu spun când au murit. Vă spunem noi: în weekend. Acum încearcă din răsputeri să scoată ”cămașa” și transmit că ”dacă nu apar în aplicație la București și GSC nu a comunicat și nu avea decedați în Maramureș, în buletinele de ora 13.00, nici noi nu aveam cum să primim persoanele decedate”. Simplu! Ce nu ați înțeles? Nu sunt în aplicație nu există. Pot să moară mii de oameni, dacă nu s-a încărcat în aplicație.

Cât de idioți credeți că suntem totuși? Cât de cretini ne mai puteți crede totuși? Cât vă mai puteți bate joc de oameni?

Așteptăm scuze publice din partea voastră pentru toți cititorii noștri. Sunteți pur și simplu niște nesimțiți, incompetenți! Demisia putorilor! Nu mai știți cum și unde să ascundeți gunoiul incompetenție sub preș. DEMISIA!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.