Gabriel Zetea (PSD): Președintele Iohannis consideră închiderea piețelor ca fiind o ”măsură justă”!

0
3045

Deși plenul Parlamentului a aprobat redeschidea piețelor, ”președintele tuturor românilor” continuă să facă jocul ”Guvernului său”. Într-o continuă bătăie de joc față de producătorii români, PNL și Iohannis nu arată niciun fel de milă față de românii care trebuie să-și vândă marfa în ger.

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților pentru Parlamentul României se declarară revoltat de faptul că Iohannis, Orban & Co nu respectă votul Parlamentului și țin în continuare piețele închise, în pofida realității că piețele nu reprezintă focare de infecție. ”Este clar că Iohannis NU va promulga legea și astfel milioane de români obișnuiți – atât comercianți cât și consumatori- vor continua să sufere grav, în favoarea supermarketurilor. Nu există focare de infecție în piețe! Asociația Piețelor Agroalimentare semnalează public că, de la începutul pandemiei, inclusiv în perioada sărbătorilor pascale când măsurile erau mult mai drastice, activitatea din piețe s-a putut desfășura fără a fi afectată în vreun fel comercializarea produselor. Mai mult, piețele agroalimentare au fost deschise pe tot parcursul anului, fără a fi înregistrat niciun focar de infecție. Decizia închiderii piețelor e la fel de proastă și ineptă cum e și cea de închidere a parcurilor pe timpul nopții, în pragul iernii, de interdicție a deplasării noaptea, ori de închidere a tuturor școlilor când toată Europa le menține deschise”, a declarat liderul social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

În 6 decembrie, producătorii români alungați din piețe afară, în frig, vor avea posibilitatea să-i arate lui Iohannis și PNL ce înseamnă DREPTATEA. Toți românii care au fost nedreptățiți de deciziile injuste ale acestui guvern haotic și incompetent au posibilitatea de a-i sancționa derapajele. Prin votul dat în 6 decembrie, românii vor decide dacă afundă țara și mai tare în criza sanitară și economică, cu un guvern liberal incompetent la conducere sau vindecă România. De votul lor depide viața, sănătatea, locul de muncă și viitorul copiilor lor!, susține președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.