EXCLUSIV: Tragedie la Săliștea de Sus. S-a răsturnat cu tractorul într-o râpă și a murit

0
384

Seria neagră a tragediilor continuă în Maramureș. În această seară un bărbat din Săliștea de Sus și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani era la volanul tractorului pe un teren abrupt în zona ”Prihodiște“ din Săliștea de Sus. Conform primelor informații se pare că a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat.

Trupul bărbatului a fost prins și strivit sub utilaj. Medicii l-au preluat de la fața locului în stare critică și l-au dus la Spitalului Sighetu Marmației. Din păcate, după 30 de minute acesta a decedat.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 11noiembrie , ora 17.35 polițiștii din Săliștea de Sus  au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în locul numit Drăguiasa, un tractor s-a răsturnat, rezultând vătămarea corporală a conducătorului acestuia.

În urma verificărilor efectuate la fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 ani, din Săliștea de Sus, a condus utilajul agricol, pe un teren viran în rampă, iar la un moment dat tractorul s-a desprins de remorca pe care o tracta răsturnându-se peste bărbat, provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată de către un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a decedat.

Polițiștii continuă.

Citește și:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.