FOTO, VIDEO EXCLUSIV: POSIBIL CRIMĂ! Tragedie în Baia Sprie. Un bărbat ars de viu într-un imobil

0
299

Un puternic incendiu a izbucnit în această seară la o casă din Baian Sprie, în vecinătatea Casei Olarului.

La faţa locului se află echipaje de poliţie şi de pompieri, pentru a stinge flăcările. Zona a fost izolată, deoarece în apropiere se află un transformator, existând pericol de explozie.

Actualizare 1

După ce pompierii băimăreni au reuşit să localizeze flăcările, au pătruns în interiorul imobilului şi acolo au găsit cadavrul unei persoane carbonizate. În acest moment la faţa locului sunt aşteptaţi criminaliştii din cadrul IPJ.

Actualizare 2

Pompierii maramureșeni spun că focul ar fi izbucnit de la un coș de fum necurățat iar bărbatul carbonizat a fost găsit aproape de ușă, semn că încercase să iasă din imobil. Pe de altă parte, localnicii spun că bărbatul în vârstă de 62 ani astăzi fusese externat din spital. Mai mult aceștia susțin că sora acestuia, cunoscută cu afecțiuni psihice, ar fi fost lăsată acasă de la Spitalul de Psihiatrie și că astăzi ar fi amenințat prin zonă că va da foc casei. Femeia nu a fost găsită la domiciliu. Polițiștii au deschis o anchetă.

”Azi, 11 noiembrie, ora 20.44 polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin Apelul de Urgență 112 că la un imobil de pe strada Luncii din oraș a izbucnit un incendiu. Din primele verificări la fața locului polițiștii au constatat faptul că în interiorul imobilului se afla o persoană carbonizată. Polițiștii continuă cercetările în acest caz” a declarat în exclusivitate pentru baiamare24.ro, subinspector Ionel Cozma, IPJ Maramureș.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.