Programul Partidului Mișcarea Populară, în zece puncte. Deputatul Adrian TODORAN: Sănătatea și educația rămân prioritățile noastre

0
6247

Un program în zece puncte, asta propune Partidul Mișcarea Populară Maramureș pentru următorii patru ani, în debutul campaniei electorale pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului. Pornind de la mesajul Respect pentru Maramureș, respect pentru maramureșeni”, programul privește în primul rând creșterea nivelului de trai pentru majoritatea românilor, acum, când pandemia a dus la scăderea calității vieții pentru cei mai mulți dintre noi.

Liderul PMP Adrian Todoran, vicepreședinte al partidului la nivel național, afirmă că prioritățile politice ale formațiunii pe care o reprezintă rămân sănătatea, educația și agricultura. De asemenea, programul PMP vizează și o puternică susținere a mediului economic.

”Respect pentru Maramureș este mai mult decât un slogan de campanie electorală. Este crezul nostru, al celor din Partidul Mișcarea Populară. Fiecare, cu experiența acumulată în administrația publică locală sau centrală, dar și în alte domenii în care și-a desfășurat activitatea, a venit cu propriul aport pentru definirea priorităților noastre, în următorii patru ani. Patru ani ce se anunță extrem de dificili. Criza economică bate la ușă, iar ravagiile făcute de COVID – 19 se intensifică.

Cele zele puncte ale programului nostru sunt grupate pe mai multe categorii. În primul rând, ne-am gândit la oameni, la îmbunătățirea condițiilor de trai, la susținerea financiară a celor ce își dezvoltă o afacere, precum și la înlesniri acordate agenților economici ale căror afaceri au fost afectate de pandemia actuală. În al doilea rând, vizăm o reducere a cheltuielilor inutile de la bugetul statului, prin eliminarea unor privilegii financiare de care beneficiază actuala clasă politică. În ceea ce privește principalele domenii pentru care vom lucra la conceperea unor legi venite în sprijinul tuturor românilor sunt sănătatea, învățământul și agricultura.

Sunt proiecte mari, ambițioase, dar realizabile, pentru că experiența echipei Partidului Mișcarea Populară ne îndreptățește să spunem lucrul acesta. Și cred că asta trebuie să simtă fiecare parlamentar atunci când votează o lege. Să fie responsabil față de votul său, iar în acest fel să arate respectul pe care îl are față de Maramureș și față de maramureșeni”, declară deputatul Adrian Todoran, cel care candidează pentru al doilea mandat de parlamentar PMP de Maramureș.

Cătălin MAN

Partidul Mișcarea Populară

Poziția 4 pe buletinul de vot

Prioritățile noastre pentru 2020 – 2024

  • Reducerea numărului de parlamentari la 300
  • Tăierea pensiilor speciale ale politicienilor
  • Acordarea unei tablete, în mod gratuit, pentru fiecare elev și cadru didactic din România
  • Eliminarea impozitelor în următorii trei ani pentru agenții economici din industria HoReCa
  • Susținerea cu 25.000 euro a fiecărui cetățean român care se întoarce din Diaspora pentru înființarea propriei afaceri
  • Dublarea subvențiilor în agricultură
  • Susținerea producătorilor din agricultură, prin eliminarea impozitelor și taxelor, în următorii cinci ani
  • Extinderea rețelelor de gaz, în fiecare gospodărie din Maramureș
  • Înființarea unui cabinet medical, în fiecare localitate din județ
  • Interzicerea exportului de buștean brut

LISTA candidaților PMP pentru Camera Deputaților

Adrian TODORAN – deputat

Florin CREȚ – economist

Cornel VARGA – antreprenor

Daniela FILIPAȘ – inginer chimist

Gabriel FILIPCIUC – jurist

Bela SLEZINGER – inginer

Adrian POP – economist

Bogdan POP – inginer

Călin PANICI – filolog

LISTA candidaților PMP pentru Senat

Lucian MORAR – primar

George MOLDOVAN – silvicultor

Romeo DOBOCAN – jurist

Carmen ILBAN – economist

Simion ȚOFEI – mecanic

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.