SURSE: Cadre medicale pozitive la Spitalul Vișeu de Sus? Au închis secția de cardiologie

0
1542

Este tot mai evident faptul că la nivelul județului Maramureș răspândirea virusului este scăpată de sub control! În aceste zile v-am tot prezentat cazuri din întreg județul, cazuri care au fost confirmate ulterior de așa-zișii specialiști din cadrul DSP Maramureș, prin CJSU Maramureș.

Dacă nu eram noi cei care am fi scos la iveală situația gravă de la Secția ATI a Spitalului Județean Baia Mare, suntem convinși că totul ar fi fost trecut ”la secret” și ascuns sub preș.

Dar să revenim la ziua de astăzi. De la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, din rândul cadrele medicale, ne parvin informații grave. ”Nimeni nu spune că la Vișeu de Sus au închis secția de Cardiologie a Spitalului Orășenesc? Personalul de acolo este pozitiv. Patru asistente medicale sunt pozitivi, inclusiv șefa acestora. În loc să testeze tot personalul și pacienții, aceștia au trimis contacții direcți pe ATI iar personalul asimptomatic pe alte secții. Repet, nu au testat pe nimeni. Ăștia chiar sunt criminali” este mesajul primit de la Vișeu de Sus.

știre în actualizare

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.