ACTUALIZARE: Președintele CJ Maramureș are antemergător! Cum e posibil? Maramureșul strigă după ajutor, dar politicienii se plimbă cu antemergător pe la muzee

0
445

Avem în fruntea Consiliului Județean Maramureș un nou președinte. Îl cheamă Ionel Bogdan și are un plan. Dacă ne aducem bine aminte de campania electorală, planul avea la dispoziție 1 miliard de euro.

Nu știm când va veni miliardul de euro. Cert este că avem nevoie acum de banii ăia. Sau de măcar câteva milioane de euro, căci infrastructura sanitară din Maramureș stă să cadă. Spitalele maramureșene cad pe rând în fața COVID-19, iar numărul paturilor ATI e mult prea mic. 

Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, cel mai mare din Maramureș, e la pământ! DSP Maramureș a anunțat existența unui focar la secția de ATI. Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare e sufocat la propriu și nu mai face față cazurilor de COVID-19.

Dacă ne întoarcem iar la planul lui Bogdan, ne amintim că undeva prin paginile frumos colorate scria de punerea în funcțiune a unui spital militar. Oare când vom vedea acel spital militar?

În contrast cu noua administrație, menționăm că fostul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Valer Zetea, a alocat fonduri pentru suplimentarea numărului de paturi de la Spitalul de Boli Infecțioase și a fost în permanență preocupat de starea cadrelor medicale.

Ce face președintele Consiliului Județean în aceste momente? Se plimbă de mânuță cu Klaus Iohannis. Ba mai mult, cei doi vor participa la redeschiderea muzeului Casa memorială Gheorghe Pop de Băsești. Știm, nu sunt suficiente paturi ATI în Maramureș, dar uite ce frumos e muzeul!

Aeroportul Baia Mare – avionul Spartan al Forțelor Aeriene Române l-au adus în Maramureș pe președintele României

Facem ceva concret pentru populația Maramureșului, domnilor? Noi sperăm că ați terminat cu împărțitul funcțiilor și vă folosiți aptitudinile în folosul cetățenilor care așteaptă soluții concrete pentru depășirea momentelor dificile în care ne aflăm. 

După ce e gata plimbarea de la muzeu, ar fi frumos să vizitați și să încurajați cadrele medicale. Oamenii din sistemul medical reprezintă ultimul bastion în fața virusului care e pe cale să blocheze din nou țara. Din păcate, aceștia nu se luptă doar cu virusul, ci și cu incompetența unui guvern focalizat 100% pe alegerile parlamentare. (Sursa: eMaramureș.ro)

Si ca tacâmul să fie complet, astăzi în fața Consiliului Județean Maramureș îl așteptau trei autoturisme: un echipaj de poliție, un autoturism înmatriculat MAI și mașina Consiliului Județean Maramureș. Cu alte cuvinte: îl aștepta coloana oficială! Cum se poate ca un președinte de CJ să beneficieze de antemergător, de coloană oficială? Este cumva înalt demnitar al statului român să poată beneficia de astfel de servicii?

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

”În conformitate cu prevederile Legii nr. 191/1998 privind organizarea și funcționarea Serviciului de Protecție și Pază și a protocolului comun, activitățile pe linie de poliție rutieră ocazionate de misiunile de însoțire a coloanelor oficiale, fac parte integrantă dintr-un complex de măsuri coordonate de Serviciu de Protecție și Pază. Autoturismul Consiliului Județean făcea parte din coloana oficială a Președintelui României. Itinerariul de deplasare, ordinea mașinilor în coloană, numărul autovehiculelor destinate însoțirii coloanei speciale se stabilesc de Serviciul de Protecție și Pază” transmite IPJ Maramureș.

Problema semnalată de noi s-a referit strict la faptul că președintele CJ a fost condus sub escortă de la sediul CJ Maramureș la Aeroportul Baia Mare. Acolo, s-a format teoretic coloana oficială nu?

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.