BUNI-S PSD-iștii, dle Președinte? GOANĂ PENIBILĂ DUPĂ VOTURI: A inaugurat muzeul de la Băsești cu banii alocați de ”ciuma roșie”

0
425

Klaus Iohannis se află în vizită în Maramureș și, printre altele, a participat la redeschiderea Casei Memoriale Gheorghe Pop de Băsești. Președintele a fost invitat de Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș dar și președintele CJ Maramureș.

Probabil că Ionel a uitat să-i spună lui Iohannis că muzeul din Băsești e un proiect pentru care Gabriel Zetea și Doru Dăncuș au depus eforturi serioase.

Mai e ceva, dom’ președinte: renovarea Casei Memoriale se datorează programului Centenar înființat de PSD! 2,3 milioane de lei a trimis PSD în Băsești pentru muzeu.

Ce părere aveți despre asta, domnule președinte? Cum vă simțiți să inaugurați proiecte finanțate de PSD?

Și mai avem o întrebare: când veniți în Maramureș veniți doar pentru proiectele psd-iste sau o să veniți și pentru proiectele începute și finalizate de Ionel Bogdan?

UPDATE:

„Redeschiderea Casei Memoriale Gheorghe Pop de Băsești, după reabilitarea sa, atat pentru maramureșeni, cat și pentru păstrarea vie a moștenirii noastre istorice. Ne aflăm într-un loc relevant pentru harta României care sper că va deveni un reper pe harta turismului cultural, o destinație pentru cei care vor să cunoască una dintre personalitățile care și-au dedicat întreaga viață Unirii românilor. La temelia oricărei societăți sănătoase stau respectul față de trecut și respectul față de personalitățile vizionare care l-au marcat și prețuirea valorilor care ne definesc. Sunt încă multe monumente istorice uitate ori lăsate în paragină pe care administrațiile locale trebuie să le restaureze pentru a le reda comunităților”, a spus Iohannis la Băsești.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.