Preluare eMM.ro: Camarila PNL a intrat în acţiune. Sunt vizate instituţiile subordonate CJ

0
3162

În ciuda faptului că în campania electorală a promis de toate, a susţinut în numeroase rânduri că nu va tolera niciun fel de încălcare a legii şi şi-a făcut un plan care arăta decent pe hârtie, nici nu a fost bine instalat Ionel Bogdan ca baron judeţean că agaricii din preajma lui au început să emită pretenţii şi să facă presiuni asupra instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean Maramureş pentru a obţine contracte pe bani publici.

Un exemplu concret este la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, acolo unde firma de pază şi securitate susţinută de liberalul Cristian Ţâgârlaş, veşnicul candidat cu pretenţii de senator, face presiuni pe conducere pentru a obţine un contract, asta în ciuda faptului că preţul propus este net superior celui practicat de firma care şi-a adjudecat legal contractul.

Contestația făcută de firma susținuță de Țâgârlaș nu-i dă câștig de cauză, doar reanalizarea contractului, implicit al prețului.

Diferenţa între cele două contracte este 100.000 de euro, bani cu care se pot achiziţiona două aparate de ventilat mecanic atât de necesare în această perioadă pentru Secţia ATI.

Vom urmări cu interes ceea ce va alege conducerea spitalului, aparatură pentru salvarea vieților maramureșenilor sau plata camarilei PNL-iste.

Surse din cadrul unităţii medicale susţin că presiunile sunt extrem de mari, iar conducerea ar putea să cedeze deoarece spitalul este subordonat Consiliului judeţean Maramureş şi depinde atât financiar cât şi din punct de vedere managerial de toanele noului preşedinte. Rămâne de văzut dacă Ionel Bogdan va rămâne sau nu indiferent la insistenţele camarilei, iar conducerea spitalului vertical la presiunile făcute de firma de pază şi securitate.

Articol preluat integral: eMaramureș.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.