VIDEO ȘOCANT / ACTUALIZARE: Pumni, picioare și înjurături printre mașini în centrul municipiului Baia Mare. Ce spune IPJ Maramureş

0
1472

Imagini halucinante în fața hotelului Mara din Baia Mare. Doi indivizi l-au bătut măr pe un un tânăr în mijlocul bulevardului, printre mașini.

Pumni, picioare înjurături. Toate sub privirile participanților la trafic pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Nimeni nu a intervenit. Nimeni nu a schițat niciun gest. Doi tineri i-au aplicat o corecție soră cu moartea unui al treilea tânăr.

Conform informațiilor noastre totul a pornit într-un local de pe bd Traian. Scandalul s-a mutat rapid în mijlocul șoselei. După ce i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, cel bătut a fost abandonat pe mijlocul drumului.

Click aici pentru imagini video: – avertisment sunt șocante

https://www.facebook.com/100044749361189/videos/203842554450722

Deocamdată poliția nu a comunicat dacă a intervenit în acest caz.

ACTZALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, în cursul zilei de azi, 27 octombrie, într-un articol de presă, postat pe un site de știri, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Poliția municipiului Baia Mare nu a fost sesizată până în acest moment cu privire la aceste aspecte.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.