Firma de curierat Fast Despatch Logistics LTD plătește 1600 lire lunar șoferilor care caută un loc de muncă serios și stabil

1
4895

Șoferii români care caută un loc de muncă serios și stabil pot aplica pentru firma de curierat Fast Despatch Logistics LTD din Marea Britanie, care plătește un salariu lunar de 1600 lire / 400 lire pe săptămână.

Firma de curierat din Marea Britanie are peste 1600 șoferi activi și se extinde în continuare.

„ Ne extindem și avem nevoie de oameni cu dorință de dezvoltare, orientați către rezultate, gata să se alăture uneia dintre cele mai mari rețele de șoferi din UK. Avem o flotă de peste 3.000 mașini, nici una mai veche de 2 ani, iar cei care citesc anunțul acesta trebuie să știe că firma se ocupă cu livratul coletelor, în principal până în 25kg, către clienți. Argumentele cu care îi convingem pe cei care își doresc un loc de muncă se bazează pe fapte pentru că știm că, din păcate, încă mai există firme care transmit informații false și îi ademenesc pe oameni”, a declarat Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.

”Condiția este ca cei dornici să aibă peste 21 de ani și minim doi ani de la obținerea permisului. Firmă le oferă un salariu de 400 de lire sterline pe SĂPTĂMÂNĂ, ceea ce poate fi destul de convenabil pentru un conducător auto și nu numai, dacă ar fi să ne gândim la salariul minim pe economie, pe lună, din România.

Și mai important de atât este faptul că noi nu îi tratăm pe oameni ca pe simpli necunoscuți, ci le oferim consultanță, le răspundem întrebărilor și încercăm să găsim împreună soluții astfel încât să ajungă în condiții bune și să fie mulțumiți la momentul plecării”, a mai spus managerul Andrei C.

Tot el a adăugat și faptul că acesta este un job dinamic, flexibil și cu beneficii care nu se găsesc peste tot.

Anunțul, unul serios și bazat pe vasta experiență care îi garantează firmei credibilitatea, vine în întâmpinarea celor care își doresc un loc de muncă bine plătit și stabil, iar în plus, cuprinde și o ofertă specială de muncă valabilă până la Crăciun.

„Oferta specială până la Crăciun înseamnă transport gratis și cazare gratis. Practic, cei interesați pot câștiga bani pentru Crăciun, ca mai apoi să petreacă sărbătorile acasă cu cei dragi. Cei care vor opta pentru un loc de muncă la noi vor avea câștiguri de până la 540 lire NET în mână, pe săptămână. Și cum nu putem doar să muncim, cei interesați trebuie să știe că ne-am gândit și la asta: colegii noștri vor avea timp suficient să viziteze și Scoția dacă sunt pasionați de călătorii și lucruri noi”, a transmis Andrei C., manager Resurse Umane în cadrul firmei.

Acesta a mai menționat și că angajații au posibilitatea de a trecere și la job permanent dacă sunt interesați.

Cei interesați de acest loc de muncă pot obține detalii pe adresa oficială de Facebook „ Fast Despatch România”, precum și la numărul de telefon 0312297075.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Superb. Sotul meu a venit in UK si a lucrat pe această ofertă. A primit noaptea o duba veche, murdara si lovita. I-ati retinut 300 de lire din ultimul salariu pentru 2 zgârieturi care puteau fi ascunse sub murdaria care acoperea masina la primire. I-ati taiat ultimele 3 zile de munca pt ca nu a purtat bocancii oferiți de companie, nr 45, cand el v-a spus clar ca poarta 42. Si toate astea unui om care a avut o rata de livrare la final de 99%. Managementul din UK e dezastru, n-ai cu cine sa te intelegi, echipa din Romania a răspuns ca nu e treaba lor… Asta ca sa stie si altii.
    Si pentru ca sterg toate comentariile negative, alaturat aveti nr reclamatiei pe care am depus-o azi, in numele sotului meu, la HRSC : JBL-2E5T-HBV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.