S-A TREZIT DIN SOMN MINISTREASA PEPSIGLASS: Cere anchetă la Borșa după ce o profesoară a plesnit mai mulți elevi. ISJ Maramureș știa de caz de câteva săptămâni (foto/video)

0
5430

Ministrul Educației Monica Anisie a aflat cu stupoare despre un caz petrecut într-o școală din Borșa, județul Maramureș, acum câteva săptămâni. Un caz în care s-a făcut ancheta, s-au dispus măsurile. Cu alte cuvinte un caz rezolvat. S-a trezit ministreasa PepsiGlas să ceară măsuri urgente, să sune inspectorul general școlar și să ceară explicații. Dacă tot a sunat-o pe ”generala” Hendrea nu ar fi fost normal să și fi scris pe facebook faptul că incidentul despre care vorbește este rezolvat deja? Probabil ar fi trebuit să ceară explicații de ce nu i s-a comunicat incidentul la momentul respectiv.

Ce spune Anisie?

”Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”

Ce spune primarul din Borșa

”S-a trezit cam târziu. S-a întâmplat acum trei săptămâni. Inspectoratul Școlar Județean Maramureș știa despre acest caz. A fost informat. Profesoara este însărcinată și probabil sarcina a făcut-o mai sensibilă. În cariera ei nu a avut niciodată probleme. Acum ministrul prin ISJ cere concedierea cadrului didactic. De parcă concedierea unui profesor se face la prima strigare. Ar trebui să îi concedieze pe cei de la inspectorat că au știut de caz și nu au făcut nimic” a declarat Sorin Ion Timiș, primar Borșa.

Click pentru video:

https://www.facebook.com/ace20male/videos/3567756633245666

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.