DEMISIA INCOMPETENȚILOR: Grigore Leșe s-a pișat pe hotărârile CJSU Maramureș, dar și pe controalele polițiștilor

0
6059

Astăzi am asistat la o UMILIRE publică a tot ceea ce înseamnă instituții ale statului român. Nici nu mai contează că este vorba despre Prefectura Maramureș sau despre Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș. Pur și simplu cele două instituții NU MAI EXISTĂ în ochii maramureșenilor.

De câteva zile Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș a anunțat cu surle și trâmbițe că interzice ÎN ÎNTREG JUDEȚUL tot ceea ce înseamnă nunți, botezuri, evenimente private. Fie că acestea sunt organizate în spațiu deschis, fie în spațiu închis. Au motivat decizia prin faptul că numărul maramureșenilor confirmați pozitiv este în creștere.

Au decis să OBLIGE mii de maramureșeni din Boiu Mare, Recea, Petrova, Vișeu de Jos și Ardusat să POARTE MASCĂ astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. Au închis școli și le-au trecut în scenariul 3, în sistem online. Au închis restaurantele, terasele. Un singur lucru nu au făcut: NU AU CARANTINAT LOCALITĂȚILE.

Proștii cred că ei se luptă cu pandemia. Se luptă cu COVID-ul. Noi credem că îi doare pur și simplu în cur. Probabil nici acolo. Astăzi, încă de dimineața o mână de jurnaliști tot întrebăm ca mașinile stricate dacă se va ține concertul îndrăgitului artist maramureșean GRIGORE LEȘE. Prin purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș, Dan Bucă, eram asigurați că VA FI POLIȚIA ACOLO. Îl iertăm pe Bucă pentru că nu poate el zice multe. El este între ciocan și nicovală. Între noi jurnaliștii și ei – incompetenții.

Grigore Leșe anunța pe facebook că spectacolul va fi susținut. Ceva mai târziu, Ansamblul Național Transilvania anunță că evenimentul a fost anulat.

Spre seară, lovitură de grație: concertul s-a ținut! Cu public! Cel puțin așa pare dintr-o filmare apărută în spațiul public. Cu alte cuvinte, Grigore Leșe s-a pișat, în adevăratul sens al cuvântului, pe toate hotărârile CJSU Maramureș. S-a pișat pe toate controalele polițiștilor. S-a pișat pe tot și pe toate. Dar nu el este vinovat. El doar a avut ”sânge în instalație” și a urcat pe scena candidatului la Primăria Baia Mare, marele PNL-ist Mircea Cirț. Da, acea scenă de la ATP Tech Center Baia Mare. Și cei de la Ansamblul Național Transilvania s-au pișat pe aceleași instituții decizionale sau care aplică legea. Și ei au urcat pe scenă și au susținut, alături de Grigore Leșe, un concert extraordinar. Bravo lor. Stimă și respect.

Cât despre marele capete care decid să își bată joc de soarta a peste 450.000 de maramureșeni le cerem public DEMISIA. Că este vorba despre PREFECT, SUBPREFECT, ȘEFUL IPJ Maramureș (împuternicit cum o fi), ȘEF AL DSP Maramureș. Tuturor le cerem public DEMISIA. DEMISIA INCOMPETENȚILOR. Maramureșenii NU MAI AU ÎNCREDERE ÎN VOI. Maramureșenii se pișă, la propriu, pe toate deciziile voastre. Pe toate acțiunile voastre pe care le postați pe facebook doar să dați bine la… șefimea de la București.

DEMISIA. DEMISIA INCOMPETENȚILOR!

Vasile Dale

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.