NUNTA DE AUR 2020: Cuplurile care sărbătoresc 50 ani de căsnicie sărbătorite de Primăria Baia Mare

0
622

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a inițiat și în acest an, evenimentul ”Nunta de aur-2020”, pentru cupluri. Evenimentul nu se va desfășura fizic, datorită pandemiei.

 În aceste circumstanțe, s-a hotărât ca premiile și diplomele să fie oferite la domiciliu, de către angajații instituției. Premiul este în valoare de 500 de lei/cuplu.

Cătălin Cherecheș, primar al Municipiului Baia Mare: Cred cu tărie că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii, nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel naţional sunt încă multe de schimbat, până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situaţia se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administraţiei locale. Trebuie să le fim sprijin la anii senectuții, să le oferim condiții și servicii pentru a le ușura bătrânețea, să le fim alinare și ajutor după ce o viață întreagă s-au sacrificat și au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră și a orașului pe care cu toții atât de mult îl iubim.

Cuplurile, care prin respect reciproc și statornicie au ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie, se pot înscrie telefonic la numărul 0730.887.744 sau se mai pot înscrie, fizic, la Asociația CASPEV, str. Săsarului, nr. 3, Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.