EXCLUSIV POLITIC – SURSE: Locurile pe liste pentru Parlamentul României iau mințile politicienilor!

0
892

Scandalurile se țin lanț pe dedesubturile camerelor în care se scriu listele și se pun numerele locurilor la ruleta parlamentarelor!

Azi vom vorbi despre PSD și PMP, pe surse evident. Nici la PNL și USR nu e liniște! De la București la Baia Mare e zbatere și injurii piperate cu amenințări ”prietenești”!

La PSD, Gabriel Zetea se vede primul pe lista parlamentarelor la Camera Deputaților! Urmat de Călin Matei și Cosmin Butuza. Se pare că Gheorghe Șimon nu mai are loc în Maramureș!

La Senat, lucrurile ar sta cam așa. Primul va fi tânărul Sorin Vlașin de la Sighetu Marmației după ce tatăl a luat Primăria din Vadu Izei! Urmează Liviu Marian Pop. Cine nu acceptă e out! Deci, cu alte cuvinte, Camera e în Sudul Maramureșului, iar zona ”Peste Deal” e la Senat!

La PMP Maramureș scandalul dintre Lucian Morar si deputatul Adrian Todoran e la foc mic! În Maramureș, organizația i-a votat pe Lucian Morar și George Moldovan primii la Camera Deputaților și Senat. După ședință au plecat la București. Acolo, Eugen Tomac și Ioana Constantin, cei care l-au vrut pe Todoran la Primăria Baia Mare, acum îi sprijină pe Adrian Todoran și Severica Covaciu, primii pe listele județene ale PMP!

Sigur ei vor oameni cuminți care să contribuie financiar la București! Nu oameni care să dorească bani în Maramureș. Se spune că din PMP Maramureș se vor desprinde independenți care vor candida separat de partid! Da vom vedea ce va ieși după fumul acesta. Cum va arde focul?

Zilele următoare ne vom opri la PNL și USR! Acolo mocnește un foc și mai și! Cine pierde? Noi prostimea care votează.

Vasile Dale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.